Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Pro på produktion

21 January, 2019

Jonas Math har loggat in som ny produktionschef på Hagab under hösten 2018. Jonas är en återvändare som efter 6 år med liknande befattningar på andra företag, och en ingenjörsutbildning senare, nu kommer tillbaka till Hagab. En möjlighet han sett fram emot skulle öppna sig.

– Visionen och framtidsstrategin som finns i Hagab nu passar väldigt bra in med den kunskap jag har, säger Jonas och fortsätter förklara.
– Att från en stabil position kunna expandera vår flexibla produktion, och fortsätta vara lika snabba och lyhörda när vi växer; det är utmaningen.

Nu senast kommer Jonas från Hoval Enventus AB som också agerar i ventilationsbranschen, men har också erfarenhet från läkemedels- och fordonsindustrin; två branscher där kvalitets- och produktionsutveckling drivits till extremer. Värdefull erfarenhet som Jonas nu tar med sig tillbaka in i Hagab och ventilationsbranschen, för att snabbt sätta i verket.

– Jag har börjat med att dokumentera och lära mig rutiner och flöden, och lära känna personalen så klart, även om många är kvar sedan jag jobbade här innan. Men det är en ny roll jag är i nu, förklarar Jonas.
– Det handlar om att alla ska lära sig att lära av varandra; lära sig kommunicera och dra nytta av det vi gör bra i dag och det som kan bli bättre, och hitta rutiner för det.
– Det ska vara lätt att göra rätt, och svårt att göra fel. Noggrannheten vi tar med oss in i alla processer i början, underlättar hela vägen och gör problemen färre.
– Reklamationer är en sån sak som vi ska lära oss mer systematiskt av, även om reklamationerna är väldigt få idag.

På fritiden ägnar sig Jonas gärna åt familjens gamla 1700-tals torp utanför Eksjö, som tar en del tid att återställa i skick och fason som det en gång var. Men även en tur på motorcykeln hinns med på de Småländska kringeli-krok-vägarna. Full kontroll och full fart framåt även där kan man förmoda.

– Det är otroligt kul att vara tillbaka, Hagab och våra produkter har en potential som jag gärna vill vara med att lyfta till en ny nivå.

Kategorier
Arkiv