Invigningsmässa av kontor i västberga

Hej Stockholm! Nu finns vi äntligen på plats med nytt kontor i området.

  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Hagab
  7. /
  8. Hej Stockholm! Nu finns vi äntligen på plats med nytt kontor i området.

Hej Stockholm! Nu finns vi äntligen på plats med nytt kontor i området.

 

Välkommen till vår nya mötesplats i Västberga! Tillsammans med våra systerbolag inom Herencokoncernen invigde vi förra veckan en ny gemensam mötesplats med butik, kontor och showroom. Under samlingsnamnet ”Klimatet i rummet” erbjuder vi nu ett heltäckande erbjudande på ett och samma ställe. På Hagab erbjuder vi nu dig som kund i närområdet en ny lokal för nya kundmöten i våra kontorsytor.

 

– I den nya gemensamma lokalen får vi möjlighet att visa styrkan inom hela Herenco. Vi får möjligheten att ta med våra kunder på den spännande resa som vi är på tillsammans med våra andra kollegor inom Herenco, säger Jacob Bratt, säljansvarig i Stockholmsområdet.

 

– Jag ser många positiva effekter då vi inom koncernens bolag har många gemensamma kunder. Vi kommer kunna använda den nya mötesplatsen till att bjuda in kunder till oss för att ha produktutbildningar, vilket känns spännande och roligt, fortsätter han.

För Hagab är Stockholm en viktig knytpunkt och det nya kontoret kommer nu kunna ge möjligheten att ta kliv närmre kunderna i området.

 

– Jag har redan bjudit in kunder för en första produktutbildning på plats här i Västberga. Jag är glad att vi nu får möjligheten att stärka vår position i det geografiska området, och på sätt ta ett steg närmre branschen och kunderna här, säger Jacob.

 

– En viktig del i mitt arbete är att alltid göra jobbet enklare för mina kunder. Genom att anordna gemensamma event och kundbesök på plast här i Västberga kan vi spara våra kunders tid och på sätt göra vardagen enklare åt våra kunder, avslutar Jacob.

Invigningsmässa av kontor i västberga