1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Hagab
  7. /
  8. 2022 – ett år fyllt av ovanliga prövningar och okrångliga lösningar!

2022 – ett år fyllt av ovanliga prövningar och okrångliga lösningar!

 

Att göra snabba och flexibla omställningar har blivit ett måste för de flesta typer av verksamheter under de senaste åren. Allt eftersom vårt samhälle gång på gång mött nya prövningar har vi som bolag tvingats följa med i förändringarna som sker omkring oss. Trots detta har vi som organisation lyckats skapa en stabil grund för att ge oss själva utrymme att våga tänka nytt och våga utmana oss själva.

 

Nu när året närmar sig slutet är det med stolthet som vi ser tillbaka på det som varit. 2022 har för oss varit ett år som inneburit förändringar. Förändringar i sättet vi jobbar, i sättet vi kommunicerar och i sättet vi utvecklas. På Hagab tänker vi lite längre. Lite smartare. Lite enklare.

 

– Hagab är inget undantag, vi har mött utmaningar under 2022. Tack vare ett enormt engagemang rakt igenom hela bolaget kan vi se tillbaka på ett år vi ska vara stolta över. En av de viktigaste sakerna är att avsluta året med en känsla att vi blivit lite bättre, och det har vi, säger Tomas Hållén, VD på Hagab.

 

Under året som varit så har vi lyckats skapa en bredd i vårt produkterbjudande och tagit in flera nya artiklar som tidigare saknats i sortimentet. Vår nya hemsida har inneburit bättre funktionalitet och bättre lösningar för dig som besökare på hagab.com. Att jobba med oss ska vara enkelt, och vår strävan efter att erbjuda enklare och bättre lösningar till dig som kund är något som konstant leder oss framåt i vår utveckling. För oss är det viktigt att vara okrångliga, ja till och med ovanligt okrångliga.

 

Stort tack till våra medarbetare som tillsammans hanterar våra utmaningar och utför förändringar med finess och bravur. Tack till våra samarbetspartners och kunder, det är tillsammans med er som vi kan fortsätta att bryta ny mark och utveckla det vi tycker om allra bäst, brandskydd i ventilationssystem.

 

God jul & ett gott nytt år! Mot 2023 och nya utmaningar!