Datavy av takhuv

Skräddarsydda lösningar

Unika projekt kräver unika lösningar. Därför går vi utanför standarddimensionerna och tillverkar produkter på beställning, skräddarsydda för ditt projekt.

Behöver du ett spjäll med ett ovanligt mått, en huv i ett annorlunda material eller ett galler i en unik färg som ska matcha en specifik miljö?

Vår lokala och hantverksmässiga produktion gör att vi kan arbeta flexibelt och leverera ventilationsprodukter utanför standarddimensionerna – med marginellt längre ledtider. Oavsett om det gäller ovanliga mått, material eller färger hittar vi en lösning som passar dig. Vi har bland annat haft äran att producera skräddarsydda galler till både Victoria Tower i Stockholm och handelsområdet Solåsen i Jönköping.

Anpassat efter dig

Mått, material och färger anpassade efter ditt projekt.

Kvalitetsprodukter

Lokal och hantverksmässig kvalitetsproduktion.

Tillgång till support

Support från förfrågan till färdigmonterad produkt.

Guldfärgat ytterväggsgaller
Tillverkning av stor takhuv

All vår utveckling och produktion sker i fabriken i Taberg. Här sätts galler, huvar och spjäll samman för hand, helt utefter dina specifika dimensioner.

Fråga en expert

Våra experter hjälper dig gärna att hitta rätt typ av lösningar redan i projekteringsfasen. Boka in ett digitalt möte så berättar vi mer.

Tillverkning av takhuv
Fabriken i Taberg

Vår produktion sker lokalt i fabriken i Taberg. Här jobbar människor med mångårig erfarenhet från industrin och med en stark tilltro till hantverket. Därför kan du vara trygg i att våra produkter håller vad de lovar, men också att vi har möjligheten att skräddarsy lösningar för specifika projekt. 

Räkna med färgstarka ventilationslösningar

 

Vår lackeringsverkstad står redo att förvandla grå plåt till ett fyrverkeri av färger om du så vill. Vi kan mixa funktion och design nästan hur som helst för att matcha en spännande byggnad. Vi har en mängd standardkulörer för att passa det mesta men om just din färg inte finns så kan vi ta fram just den specialfärg som önskas.

 

21 olika standardfärger

 

Specialfärger på förfrågan

Katalog
kulörbild