Produktnyheter våren 24

Produktnyheter våren 2024

  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Hagab
  7. /
  8. Produktnyheter våren 2024

2024 har börjat med en rivstart och Hagab uppdaterat sortimentet med ett flertal produktnyheter. Bland annat har väderhuvarna VSHA för ytterväggsgaller och VSHB för inertgasspjäll lanserats och den banbrytande rökdetektorn UG8-O har släppts.

 

– Året har börjat bra. Det är kul att kunna bredda vår produktportfölj och kunna tillgodose våra kunders önskemål. Vi försöker ständigt vara lyhörda mot marknaden och våra kunder, säger Linn Leicht, produktansvarig på Hagab.

 

Den senaste nyheten är att Basic 4 och Basic 4 med irisspjäll nu finns vitlackerad från fabrik. Perfekt när backströmningsskydd placeras i synliga utrymmen.

 

Vårt populära ytterväggsgaller RYHA har fått en förbättrad konstruktion nu med hel ram som standard. Det innebär en stabilare konstruktion med bibehållen öppenarea och tryckfall.

 

Det nya väderskyddet VSHA har nätt design som täcker delvis öppningen för ytterväggsgaller som sitter i utsatta miljöer för skydd mot blåst och nederbörd. Väderskyddet VSHB täcker däremot hela öppningen och skyddar inertgasspjäll IRBB och ICBB när de sitter monterade i ytterväggar.

 

Rökdetektorn UG8-O med tillbehör lanserades i januari och är en unik nyhet från Calectro. UG8-O är roterbar i valfri riktning och har en väldigt låg bygghöjd för en enklare, smidig installation.

Vita basic backströmningsskydd