Tillverkning av takhuv i svartvitt

Nytt rekordår 2023 – Hagab utmanar med nya initiativ under 2024

  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Hagab
  7. /
  8. Nytt rekordår 2023 – Hagab utmanar med nya initiativ under 2024

Nytt rekordår 2023 – Hagab utmanar med nya initiativ under 2024

 

Med några dagar in på det nya året så blickar vi tillbaka på året som varit. Efter flera omtumlande år i skuggan av covid, var 2023 ett år fortsatt kantat av nya omställningar och utmaningar. En inflation högre än på flera årtionden har knappast gått någon obemärkt och de flesta företag och individer har på nytt fått tänja på gränserna i en ny typ av verklighet. När vi nu blickar tillbaka på året som gått och de prestationer som vi tillsammans uppnått, är det med stolthet och glädje som vi återigen kan presentera ett rekordår för Hagab.

 

– Det känns fantastiskt roligt och tacksamt att summera 2023, inte bara finansiellt utan mycket kring det saker som tagit Hagab ytterligare kliv framåt. Ett år med utmaningar, bland annat med en vikande byggmarknad, men vår idé att aktivera oss och agera har lett till ett nytt riktigt positivt år, säger Tomas Hållén, VD på Hagab.

 

Implementering av nytt PIM-system, lansering av Kunskapshubben, ett förstärkt produktteam är några initiativ som vi tillsammans kommit i mål med under år som gått. Vi har även, tillsammans med våra systerbolag, invigt vårt nya kontor i Västberga som har gett oss möjlighet att öka vår tillgänglighet och närvaro i Stockholmsområdet.

– Att vi ofta valt att göra saker lite annorlunda och gå ett steg åt sidan istället för att springa snabbare har fortsatt visat sig vara en lyckad melodi för Hagab. Jag känner stor tacksamhet kring allas insats under året. Vi går in i 2024 med tuffa mål, precis som vi vill ha det, och vi har en rad spännande initiativ för att lämna även detta år positivt, fortsätter han.

 

Med ett gemensamt mål om att fortsätta göra vardagen okrångligare för våra kunder och därmed stärka vår plats på marknaden blickar vi nu fram mot 2024 med stor förväntan och målmedvetenhet. Vi gör oss redo för lansering av vår ovanlig okrångliga e-handelsplattform – en ny plats för dig som gillar smidiga lösningar med tillgänglighet dygnet runt. Hagab, helt enkelt.