Hagabs hjärna

Välkommen till en ovanligt okrånglig kunskapshubb!

  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Hagab
  7. /
  8. Välkommen till en ovanligt okrånglig kunskapshubb!

Välkommen till en ovanligt okrånglig kunskapshubb!

 

Vi har skapat en ny plats för dig som vill ta enklaste vägen till kunskap. Vår kunskapshubb är skapad ur önskan om att ge enkla svar på avancerade frågor, oavsett om det gäller certifieringar, brandspjäll eller brandsgasspridning.

 

Välkommen till en ny sida av Hagab, en sida där expertis och okrångliga lösningar möts.

 

– Vår nya kunskapshubb är ännu ett resultat som kommer ur vår strävan om att göra vardagen enklare för våra kunder. Vi har nu skapat en plats för vägledning åt våra kunder som varje dag fattar många beslut, stora som små, berättar Sophie Adolfsson, marknadsansvarig på Hagab.

 

Med vår långa erfarenhet i branschen så ser vi vikten av att förklara, visa vägen och upplysa om vanliga vardagsproblem med enkla svar. Vår kunskapshubb är lättillgängligt dygnet runt, på ett och samma ställe, och finns till för att skapa en enkel och snabb väg till kunskap.

 

– Vår nya plattform är skapad ur ett starkt samarbete med kollegor både i och utanför vår egen organisation. Tillsammans har vi skapat en plattform som ska få växa tillsammans med oss som bolag, ihop med våra samarbetspartners och kunder. Jag är glad och stolt över att återigen få möjligheten att lansera ett lyckat projekt med syfte om att göra vardagen ovanlig okrånglig för våra kunder, fortsätter Sophie.

 

– Relationen till våra kunder är det viktigaste vi har. På Hagab har vi en stark gemensam beslutsamhet om att alltid leverera smidiga och enkla lösningar till våra kunder, oavsett om det gäller i våra möten med kunden, leveranser av produkter eller online på hagab.com, avslutar hon.