Närbild på trådnät

Spåra din leverans

Här kan du spåra din leverans från Hagab och få svar på vanliga frågor gällande leveranser.

Leveranstider

Vi vet hur viktigt det är att produkterna kommer fram när de ska. Därför jobbar vi på Hagab ständigt för att hålla nere våra leveranstider och sätter stor stolthet i att leverera i tid. Nedan hittar du svar på vanliga frågor gällande leveranser.

Vanliga frågor

Aktuella leveranstider

På varje produktsida finns beräknad leveranstid baserat på hur lång tid det tar innan produkten lämnar vårt lager. Vid lackering, tillkommer fem arbetsdagar. Skriv till oss i chatten, via mejl eller ring oss (036-36 30 90) om du har vidare frågor kring en specifik produkt.

Hur vet jag att min order har skickats?

En leveransbekräftelse skickas till den mailadress som angivits som beställare vid orderläggning. Datum i leveransbekräftelse baseras på när order lämnar vårt lager.

Hur kan jag följa min leverans?

I mejlet med din leveransbekräftelse finns en spårningslänk. Länken tar dig vidare till transportörens spårningssida med information om din leverans. Observera att detta inte gäller vid specialbokade transporter. Du kan även spåra din leverans ovan med ditt kollinummer/sändningsnummer.

Var hittar jag mitt kollinummer?

Du hittar kollinummer/sändningsnummer i mejlet med din leveransbekräftelse. I det mejlet finns även en länk som tar dig vidare till transportörens spårningssida med information om din leverans.

Jag har fråga gällande leveranstid på era produkter. Vart kan jag vända mig?

Vi har ett varierat sortiment av färdiga lagerprodukter och måttanpassade takhuvar och galler. Vi strävar alltid efter att leverera din beställning så snabbt och effektivt som möjligt. På varje produktsida finns beräknad leveranstid baserat på hur lång tid det tar innan produkten lämnar vårt lager. Vi finns tillgängliga för dig i vår chatt (måndag-torsdag 7–16 och fredagar 7–12) via telefon (036–36 30 90) eller mejl och hjälper dig gärna vidare.

Behöver du hjälp? Kontakta oss!

Kontakta oss