robin på Hagab
  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Hagab
  7. /
  8. Robin Thalin är Hagabs nya produktionschef

Robin Thalin är Hagabs nya produktionschef

 

“Jag är otroligt glad över att ha blivit en del av detta härliga gäng och det ska bli fantastiskt roligt att se vart våra bra idéer och strategier kommer ta oss i framtiden!” 

Möt Hagabs senaste rekrytering och nya produktionschef, Robin Thalin. Robin kommer närmst från TeamOlmed och har sedan tidigare haft ledande befattningar inom tillverkande industrier.

– Min första tid på Hagab har vart väldigt spännande med många bra första intryck. Hagab är ett fint och välskött bolag med innovativa och bra produkter, säger Robin.

 

Då både verkstaden och arbetsuppgifter har likheter med tidigare erfarenheter, ser Robin fram emot att bidra med sina kunskaper och kompetenser. Han ser stora möjligheter på att utvecklas och att utveckla.

– Kombinationen av Hagab, ett mindre bolag med korta beslutsvägar och stora visioner, och Herenco, en stark, långsiktig och lokalt förankrad ägare som främjar och möjliggör fantastiska framtidsutsikter, känns oslagbar i mitt tycke. Då rollen i sig består av företagsledning, produktion och inköp känner jag att den kommer passa mig perfekt, fortsätter Robin glatt.

 

Trots den korta tid som Robin varit på Hagab så har flera projekt redan startats upp och han har stora planer på att ta Hagabs produktion till nästa nivå. Ständig hållbar utveckling är något att stäva efter tycker Robin.

– Att ha en stark teamkänsla och en strävan mot gemensamma mål är något som jag anser kommer bli viktigt för att vi ska lyckas som team på Hagab. En annan viktig sak som kommer blir avgörande i vårt framgångsrecept är att vi ska ha kul på jobbet, berättar Robin och ler.

– Jag ser fram emot att lära känna alla kollegor och se potentialen i verksamheten för att kunna genomföra förändringar som tar oss till nästa nivå i enighet med ledningsgruppen.

 

På fritiden tycker Robin mest om att spendera tid med familj och vara utomhus i skogen med sin cykel.

– Jag gillar att hitta på roliga saker med familjen. Annars tycker jag om att renovera mitt hus eller cykla omkring i skogen på min mountainbike.