Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Dokumentation

Nedan finner du alla filer för respektive produkt.
Om du letar efter dokumentation på gamla produkter hittar du det i Dokumentarkivet.
Vill du ha hjälp med val av styrenhet? Lathund för val av styrenhet.

 

Ladda ner Hagabs supportverktyg. >>

 

 

Brandskydd

Här har vi samlat ett brett sortiment brandskydd med tydlig Hagabprofil, helt fokuserat på att skydda lokaler från brandspridning via ventilationen. Bland annat brandspjäll, brandgasspjäll, backströmningskydd och produkter som hindrar värmeöverföring.

Supportverktyg

Manualer och instruktioner

Styrning och övervakning av brandspjäll

Hagab har komponenterna för styrning och övervakning, som samverkar och tar kontroll över många olika funktioner i brandskyddet och ventilationen. Här handlar det om brandskyddsteknik för att övervaka,larma, styra och även testa funktioner för att säkerställa skydd i skarpt läge.

Supportverktyg

Manualer och instruktioner

RESQUE Brandgaskontroll

Resque från Hagab är ett komplett ”tvärtekniskt” system med olika ventilationsprodukter som tillsammans – i olika kombinationer – säkrar brandgasfria utrymningsvägar i fastigheter med många våningar. Komponenter som uppfyller kraven för analytisk dimensionering.

Ventilationsspjäll

Sunt och säkert inomhusklimat ställer höga krav på många komponenter i ventilationen. Här har vi samlat olika ventilationsspjäll från Hagab, både elektroniskt styrda och självregelrande. Jalusislutare och backspjäll är exempel på trygga och testade produkter. Made in Taberg.

Ventilationsgaller och ventilationshuvar

Galler och huvar är ventilationssystemets början och slut. Skyddar från- och tilluftskanaler från väder och vind, smådjur och skräp. Hagabs breda sortiment ventilationshuvar och -galler; både standarddimension och skräddarsydda, och i olika material och färger, för att smälta in i olika miljöer.

Ventilationstillbehör

Här hittar du ett antal olika tillbehör från Hagab som inte direkt påverkar själva säkerheten eller funktionen i ventilationen, utan som gör ett viktigt jobb i dess anslutning för att exempelvis underlätta montering och underhåll.

TBHA

Täckbricka

RIHA

Inspektionslucka