super duper mega enkelt

Nyhet: en ovanligt okrånglig webbshop!

Upptäck vår e-handel och vinn en pizzaugn!

  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Hagab
  7. /
  8. Nyhet: en ovanligt okrånglig webbshop!

Nyhet: en ovanligt okrånglig webbshop!

 

Nu är äntligen Hagabs webbshop här! I vår nya webbshop kan du se priser och aktuella leveranstider samt skicka offerter, lägga order och hantera avrop – smidigt, eller hur?

 – Vår nya e-handelsplattform är en viktig milstolpe i vår fortsatta digitala omställning. Jag är så imponerad av hela organisationen på Hagab som tillsammans har tagit ansvar att göra vardagen enklare för våra kunder. Webben är nu äntligen live och vi gör oss redo att tillsammans omdefiniera B2B-handeln, säger Sophie Adolfsson, Marknadschef på Hagab.

 

– Projektet har varit utmanande och lärorikt! Med hjälp av våra partners på Dear Friends och Connect Companies har vi lyckats skapa en sömlös upplevelse online för nya och befintliga kunder, eller som vi på Hagab brukar säga, en ovanligt okrånglig upplevelse, fortsätter Sophie.

 

– I januari i år lanserade vi Hagabs nya e-handel. Ett komplext B2B-projekt där avancerade integrationer med affärssystem och PIM-system var en av de stora utmaningarna. Tack vare nära dialog och goda relationer med involverade parter flöt projektet på bra. Tillsammans med en duktig beställare i Sophie Adolfsson och en bra partner i Connect Companies lyckades vi kravställa och kreera fram de funktioner och flöden som krävs för att en komplex e-handel inom B2B ska fungera effektivt. Detta innebär bland annat hantering av över 4000 produkter och avancerade prisstrukturer. Resultatet är en ovanligt okrånglig webbshop som kommer göra det möjligt för Hagab att ge sina kunder ännu bättre service och också växa sin affär, säger Roger Brovik, digital strateg på Dear Friends.

Den nya webbshopen kommer med många nya funktioner. Under Mina sidor kan du enkelt se din orderhistorik, alla dina offerter och hantera avrop. Ansvariga säljkontakt finns enkelt tillgänglig för direktkontakt och du kan även enkelt favoritmarkera produkter och sätta ihop produktlistor.

 

Och du har väl inte missat att du får anpassade rekommendationer på alla produkter? Allt för en ovanligt okrånglig upplevelse!

skärmklipp på mina sidor

1. Logga in 2. Lägg din order 3. Klart!