Vy från fönster på linköpings universitet

Aktuellt

Här hittar du senaste nytt från Hagab – produktnyheter, nya samarbeten, nya anställda och annat som kan vara intressant att känna till.

Produktnyheter våren 24

25 mars, 2024

Produktnyheter våren 2024

2024 har börjat med en rivstart och Hagab uppdaterat sortimentet med ett flertal produktnyheter.

super duper mega enkelt

13 februari, 2024

Nyhet: en ovanligt okrånglig webbshop!

Nu är äntligen Hagabs webbshop här! I vår nya webbshop kan du se priser och aktuella leveranstider samt skicka offerter, lägga order och hantera avrop.

Tillverkning av takhuv i svartvitt

2 januari, 2024

Nytt rekordår 2023 – Hagab utmanar med nya initiativ under 2024

Med några dagar in på det nya året så blickar vi tillbaka på året som varit.

Hagab önskar god jul 2023

4 december, 2023

God jul 2023!

Under vecka 52, 27-29 december, tar Hagabs produktion julledigt vilket innebär att inga utleveranser kommer att ske under de dagarna. Den 2 januari är vi tillbaka med full kraft.

Petter Ydrestrand

16 augusti, 2023

Petter Ydrestrand täcker upp Hagabs utveckling

Hagab satsar alltid på att bli bättre och nu med Petter Ydrestrand som utvecklingsingenjör kommer han tillsammans med produktansvarig Linn Leicht att ta Hagab till nya höjder.

glad sommar 2023

11 maj, 2023

Semestertider 2023

Hagabs produktion tar semester under veckorna 28 till 30. Vi har även stängd produktion med begränsad kundtjänst under kommande helgdagar.

Västberga invigning

24 april, 2023

Hej Stockholm! Nu finns vi äntligen på plats med nytt kontor i området.

Välkommen till vår nya mötesplats i Västberga! Tillsammans med våra systerbolag inom Herencokoncernen invigde vi förra veckan en ny gemensam mötesplats med butik, kontor och showroom. Under samlingsnamnet ”Klimatet i rummet” erbjuder vi nu ett heltäckande erbjudande på ett och samma ställe.

ritningar av brandskydd

13 mars, 2023

Hagab och TUC Yrkeshögskola vill skapa synergier och ökad kunskap inom brandskydd i ventilation genom nytt samarbete

Det är genom en nära kontakt med marknaden som vi skapar oss möjligheten att utvecklas i rätt riktning. För oss är det viktigt att hela tiden fortsätta resan med att göra vardagen enklare för våra kunder. Både när det gäller dagens kunder, och morgondagens kunder.

Hagabs hjärna

22 februari, 2023

Välkommen till en ovanligt okrånglig kunskapshubb!

Vi har skapat en ny plats för dig som vill ta enklaste vägen till kunskap. Vår kunskapshubb är skapad ur önskan om att ge enkla svar på avancerade frågor, oavsett om det gäller certifieringar, brandspjäll eller brandsgasspridning.

19 december, 2022

2022 – ett år fyllt av ovanliga prövningar och okrångliga lösningar!

Nu när året närmar sig slutet är det med stolthet som vi ser tillbaka på det som varit.

1 december, 2022

God jul 2022!

Hagabs produktion tar julledigt vecka 52, 27-30 december. Vi är tillbaka med full styrka 2 januari, redo för ett nytt år med nya möjligheter!

robin på Hagab

2 november, 2022

Robin Thalin är Hagabs nya produktionschef

“Jag är otroligt glad över att ha blivit en del av detta härliga gäng och det ska bli fantastiskt roligt att se vart våra bra idéer och strategier kommer ta oss i framtiden!” Möt Hagabs senaste rekrytering och nya produktionschef, Robin Thalin.

Höstens nyheter hos Hagab

13 oktober, 2022

Okrångliga nyheter

Hagab har introducerat flera nyheter under året. VRHB är ett förlängningsrör till venturirör. Övertemperaturdetektor VDHA kompletterar rökdetektorer och fyller luckan av miljöer där vanliga rökdetektorer inte passar.

rektangulärt brandgasspjäll

16 september, 2022

Rektangulära brandgasspjället ETPS-E fulländar brandskyddet

Vi är stolta att introducera ETPS-E, ett rektangulärt brandgasspjäll. ETPS-E fulländar Hagabs sortiment för brandsäkerhet i ventilationssystem som passar alla olika typer av projekt och fastigheter.

Resque brandskydd

1 september, 2022

Det här är RESQUE

Vårt kompletta system för brandgaskontroll RESQUE räddar liv genom att säkra brandgasfria utrymningsvägar i höga byggnader. Se hur RESQUE kan fungerar och om fördelarna med brandgaskontroll i höga byggnader.

Glad sommar från Hagab

31 maj, 2022

Glad sommar 2022!

Hagabs produktion tar semester under veckorna 28 till 30. Under den perioden kommer inga utleveranser ske. Kundtjänst kommer fortfarande vara på plats och tillgängliga men med begränsad bemanning.

brandspjäll med brandfog

23 maj, 2022

Enkelt nytt montagesätt för brand-/brandgasspjäll Intact

Med vårt senaste montagesätt i lättregelvägg kan du nu montera brand-/brandgasspjället Intact enklare än någonsin – helt utan krav på stos, drevning och efterlagning. Med brandmassan Grafit Akryl FR kan Hagab nu leverera brandskydd ännu mer okrångligt.

glans mellan ventilationsblad

4 januari, 2022

Efter rekordåret 2021 – Hagab blickar framåt med spänning och förväntan

När vi nu knyter ihop säcken och gör en snabb återblick på 2021 så är det med raka ryggar och enorm stolthet som vi presenterar ett rekordår för Hagab.