Petter Ydrestrand
  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Hagab
  7. /
  8. Petter Ydrestrand täcker upp Hagabs utveckling

Petter Ydrestrand täcker upp Hagabs utveckling

 

Hagab satsar alltid på att bli bättre och nu med Petter Ydrestrand som utvecklingsingenjör kommer han tillsammans med produktansvarig Linn Leicht att ta Hagab till nya höjder.

”Jag ser fram emot att påbörja utvecklingsarbetet i vårt nya sammansvetsade team och lösa de utmaningar som finns framöver. ”

Petter är en nyutexaminerad civilingenjör från Jönköping University och börjar på Hagab direkt efter sin examen.

– Under studietiden har jag varit aktiv i en del projekt och föreningar som gett mig viss erfarenhet, till exempel genom praktik, examensarbete, och engagemang i Ju Solar Team, berättar Petter.

– Jag har alltid varit intresserad av ny teknik och smarta lösningar därför var en roll inom produktutveckling mer eller mindre självklar för mig, fortsätter Petter.

 

För Petter kändes Hagab som precis rätt ställe att börja sin karriär på.

– Jag var på jakt efter ett mindre familjärt företag där jag kunde få ett större ansvar och vara med och påverka utvecklingen för bolaget. Jag är väldigt imponerad av Hagabs kompentens inom plåtbearbetning och dess rykte inom branschen. Det faktum att de har en så pass stabil ägare som Herenco i ryggen skapar också goda tillväxtmöjligheter vilket är otroligt spännande.

 

Efter jobbdagen är det gärna träning och filmkväll med familj om Petter får bestämma.

– På fritiden är jag gärna ute och rör på mig genom löpning eller mountainbike. Film och böcker ligger mig även varmt om hjärtat och inte minst umgås med min familj, säger Petter med ett leende.

 

Under hösten kommer produktansvarig Linn Leicht tillsammans med Petter ta sig ann flera nya projekt för att utveckla Hagabs produkter och erbjudanden.

Det är kul att Petter är på plats! Han är en viktig del i Hagabs framtida utvecklingsarbete och jag ser fram emot denna resa ihop, kommenterar Linn glatt.