Hagabs hjärna

Hagab, helt enkelt

På Hagab tänker vi lite längre. Lite smartare. Lite enklare.

Efter många år i branschen vet vi att varje projekt har sina unika utmaningar och ibland ovanliga problem. Så varför krångla till det ytterligare? Tack vare vår expertis inom brandskydd och ventilation kan vi erbjuda en ytterst smidig process – från förfrågan till färdigmonterad produkt.

 

Vår långa erfarenhet av att driva branschen framåt gör att vi vågar tänka nytt. Våra produkter är noga utvecklade efter slutanvändarnas behov – allt för att göra vardagen enklare för våra kunder. Välkommen till ett ovanligt okrångligt ventilationsföretag. Hagab, helt enkelt.

Kvinna i produktion

På Hagab drivs vi av att utveckla hållbara, trygga och enkla produkter. Just därför går vi mer än gärna den där extra milen för att hitta säkra alternativ och smidiga lösningar – så att du som kund slipper göra det.

 

Vår utveckling och tillverkning sker lokalt i Taberg, ett par mil söder om Jönköping. Vi är idag omkring 30 anställda och omsätter knappt 80 miljoner kronor. Hagab ingår i Herencokoncernen. Herenco är ett Jönköpingsbaserat familjedrivet ägarbolag i fjärde generationen som har funnits i 157 år. Koncernen omsätter 3,5 mdr och har cirka 1100 anställda. Läs mer på herenco.com.

Tillverkning av stor takhuv