rektangulärt brandgasspjäll

Rektangulära brandgasspjället ETPS-E fulländar brandskyddet

  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Produkter
  7. /
  8. Rektangulära brandgasspjället ETPS-E fulländar brandskyddet

Vi kan nu introducera ETPS-E, ett rektangulärt brandgasspjäll. Med ETPS-E fulländar vi vårt sortiment för brandsäkerhet i ventilationssystem som passar alla olika typer av projekt och fastigheter.

 

ETPS-E är ett brandklassat spjäll som står emot brandgaserna och stänger av upp till 120 minuter. Dessutom är spjället provat och godkänt enligt produktstandard. ETPS-E levereras med fabriksmonterat säkerhetsställdon med termisk sensor och finns i storlekarna 200×200 till 1200×1200 mm.

 

– Med ett rektangulärt brandgasspjäll kompletterar vi vårt sortiment inom brandskydd med stängande spjäll. Det gör att vi kan erbjuda spjäll såväl för brand som brandgas i cirkulära och rektangulära utföranden, berättar, Linn Leicht, produktansvarig på Hagab.

 

Hagabs kompletta brandskydd inkluderar nu brandgasspjällen CSHA-ES, som är cirkulärt, och det nya rektangulära ETPS-E. Utöver dessa finns de cirkulära brand-/brandgasspjäll INTACT och CRHA, och de rektangulära CUHA. Inertgasspjällen utgörs av cirkulära ICBB och rektangulära IRBB. Det cirkulära CSHA-T och rektangulära RSHA-T är Hagabs tryckavlastningsspjällen. Backströmningsskydden Basic drar ihop säcken för Hagabs heltäckande sortiment för brandsäkerhet i ventilationssystem.

 

Vill du veta mer om vårt brandskydd, se gärna katalogen för Komplett brandskydd till ventilationssystem.

Läs mer om produkten ETPS-E