Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Ulf – ny säljare, och fiskare.

29 June, 2016

Att få räkna in Ulf Lundqvist i Hagab´s laguppställning känns hedrande och ganska familjärt på samma gång. Han känner redan Hagab´s marknad och produkter väl efter många år som ansvarig säljare på Lindab. Med Ulf förstärker Hagab förståelsen för hur entreprenörssidan tänker och fungerar.

­   – Jag har sålt Hagabprodukter under många år och alltid haft en positiv kontakt med hela Hagab, så det kändes inte som ett stort steg att komma hit, men spännande att få bli en del av företaget på riktigt, säger Ulf.

En fördel kan vara att jag ser nyttan och problemen i olika situationer, och hur bästa lösningen kan se ut. Det blir också lättare att se när föreskrivna produkter kan bytas ut.

Ulf har varit i många olika branscher i sin yrkeskarriär. Men det mesta har handlat om sånt som pyser, rinner, styrs och regleras, både i vått och torrt, i varmt och kallt. Försäljningsuppdraget var under en tid ytbehandlingsanläggningar, som hamnade både inom och utom Norden. Men i ventilationsbranschen är han ett känt ansikte sedan många år.

Mindre känt är kanske Ulf´s uppdrag som FN-soldat i olika perioder, både på Balkan och i Mellanöstern under slutet av 80- och början av 90-talet. Insatser som han ser tillbaka på med stolthet.
– Det var spänningen som lockade från början, men vi gjorde en insats som var viktig och det är intressanta erfarenheter jag fått med mig.

Vi sidan av jobbet är det olika intressen som drar i Ulf´s uppmärksamhet. Reser gör han gärna, och helst så långt bort det går. USA är en favorit, men även Brasilien har utforskats många gånger. Det är naturen som nästan alltid lockar, både på främmande platser och på hemmaplan.

– Är jag vid vår släkt-sommarstuga vid Säbysjön utanför Tranås, åker fiskeutrustningen snabbt fram, och gös och gädda upp ur sjön.

Kategorier
Arkiv