Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Linn – ny produktansvarig på Hagab

17 November, 2020

”Framåtandan på Hagab är unik och det finns en stark strävan att kontinuerligt förbättras och utvecklas.”

Företagets nya produktansvarige är Linn Leicht. Linn kommer senast från Volvo Cars och har flera års erfarenhet av produktutveckling.
–Från mina tidigare erfarenheter av fordonsindustrin har jag haft möjlighet att arbeta i produktutvecklingsprocessens olika skeden och varierande komponenter. Jag tror att jag kommer kunna bidra med engagemang och struktur i utvecklingsprojekten på Hagab. Jag hoppas även på att bidra med nya perspektiv då ventilationsbranschen är helt ny för mig. Och sen hoppas jag såklart också att kunna bidra med trevligt snack i fikarummet, lägger Linn till och skrattar.

–Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor utveckla och utvecklas! Genom att ta tillvara på bolagets samlade kompetens få fram nya produkter och processer, där vi under tiden känner att vi själva och bolaget utvecklas. Det ska även bli spännande att lära sig om allt kring ventilation och brandskydd, en helt ny bransch för mig.

Företagets framåtanda lockade Linn till Hagab.
-Framåtandan på företaget inspirerar verkligen, det finns en stark strävan att kontinuerlig utvecklas och förbättras. Jag kände att jag vill vara med på resan att, tillsammans med mina nya kollegor, skapa framtidens Hagab.

– Jag är en person som gillar när det händer saker och har gärna fullt upp. Att lära sig nya saker tycker jag är kul, och jag tycker allt blir roligare och mer givande om man gör det ihop med andra!

Skogen är en viktig plats för Linn, en plats där hon får chansen att tanka på med ny energi.
-Jag är gärna i skogen med familj och vänner. Jag uppskattar att vandra, grilla korv eller plocka kottar med barnen. Och att jaga ihop med familjen i Värmland.

Kategorier
Arkiv