Nya köpbeteende kräver

nya distributionskanaler

  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Hagab
  7. /
  8. Nya köpbeteende kräver nya distributionskanaler

Nya köpbeteende kräver nya distributionskanaler – Hagabs nya affärsområde Marketing & social and digital sales ska skapa nya vägar till marknaden.

 

Sedan årsskiftet har ett nytt affärsområde implementerats på Hagab och man har under våren redan hunnit tillsätta en ny spännande tjänst för att driva initiativet framåt.

 

– Vi har nu lyckats att kombinera marknadsföring, digital försäljning och nykundsbearbetning i ett och samma affärsområde. Det skapar nya förutsättningar för oss att ge våra kunder en sömlös upplevelse hos oss, berättar Sophie Adolfsson, marknadschef på Hagab.

 

Det senaste tillskottet till affärsområdet är Johannes Svensson. Johannes har tidigare arbetat med försäljning i olika roller och har sedan mitten av mars börjat sin nya roll som Lead Sales Specialist på Hagab.

 

– Det känns kul och spännande att komma in i ett bolag där det är tydligt att alla vill ta Hagab framåt! Med det nya affärsområdet på plats kommer vi ge våra kunder en effektivare och enklare upplevelse hos oss, säger Johannes Svensson, Lead Sales Specialist på Hagab.

 

Genom att stärka samarbetet mellan försäljning och marknad förväntas man kunna stärka relationerna till kunderna, både befintliga som nya, vilket gör det möjligt att vara mer responsiva mot kundernas behov.

 

– Det är när vi får snabbare marknadsrespons som vi enklare kan identifiera nya trender och marknadsförändringar. Med vårt nya sätt att arbeta kommer vi kunna tillgodose kundernas behov på ett mer effektivt sätt och på så sätt förenkla deras vardag, säger Sophie.