Malin på Hagab
  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Hagab
  7. /
  8. Malin Forsberg är Hagabs senaste nyförvärv och stärker nu innesäljteamet

Malin Forsberg är Hagabs senaste nyförvärv och stärker nu innesäljteamet

 

”Bemötandet av alla som jag träffat har varit jättebra. Det är många som har varit på företaget i flera år som besitter mycket kunskap, vilket jag är tacksam för.”

 

Hagab förstärker innesäljteamet med ytterligare en person, möt Malin Forsberg. Malin kommer närmst från köksbranschen där hon har arbetat som B2C-säljare.
-Jag hoppas att jag kommer kunna bidra med en positiv stämning, vilket jag i och för sig redan tycker att det är här. Att hjälpa till på olika avdelningar är något jag också önskar kunna göra, att arbeta tillsammans genom hela företaget och gå från en idé till handkraft, berättar Malin.

-Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord så skulle jag säga att jag är nyfiken, omtänksam och envis, som en myra! I grund och botten så är jag en tjej som älskar ordning och reda och har sällan en stund över. Jag är, eller vill vara en rutinmänniska och det brukar gå bra fram till efter lunch fortsätter Malin och skrattar.

 

Malin berättar vidare om vad som lockade henne till företaget och om hennes första tid på Hagab.
-Det finns flera faktorer som lockade mig till Hagab. Tjänsten i sig kändes väldigt rolig då jag jobbat i liknande roller tidigare och trivdes väldigt bra med det då. Det känns också väldigt spännande att få lära sig mer om produkterna och branschen eftersom jag aldrig jobbat med det tidigare.

-Min första tid på Hagab har varit fantastiskt. Bemötandet av alla jag träffat har varit jättebra. Det är många som har varit på företaget i flera år som besitter mycket kunskap, vilket jag är tacksam för. Jag hoppas att jag kommer kunna ha stor nytta av deras kunskap framöver. Hagab känns som ett humant företag som jag hoppas få vara en del av länge.

 

Att fira i framgång är viktigt!
-Jag trivs som bäst på en arbetsplats där jag får chansen att vara med och påverka, lära mig nya saker och får möjligheten att utvecklas. Jag mår bäst med att ha rutiner, ordning och reda som underlättar vardagens snabba puckar och sen såklart att fira i framgång med kollegorna, berättar Malin.

 

Återhämtning är en viktig del i vardagen mellan jobb och vardagssysslor. För Malin börjar helgerna som bäst med en långpromenad, följt av en go’ frukost med familjen.
-Är jag fri från planer så är den bästa starten på helgen enligt mig en långpromenad eller en skön löprunda följt av go’ frukost! Att få vara ute i trädgården eller pyssla med något projekt hemma. Finns det någon tid över så hittar ni mig och familjen i stugan som ligger vid sjön Sommen.