glans mellan ventilationsblad
  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Hagab
  7. /
  8. Efter rekordåret 2021 – Hagab blickar framåt med spänning och förväntan

Efter rekordåret 2021 – Hagab blickar framåt med spänning och förväntan

 

Precis som under 2020 så har även 2021 inneburit stora utmaningar för hela samhället, både för oss som individer och som verksamhet. En akut materialbrist drabbade branschen och trots att vi under året lyckades hantera materialbristen på en fungerande nivå så har vi, likt många andra företag, kämpat med att få hem önskat råmaterial.

 

När vi nu knyter ihop säcken och gör en snabb återblick på 2021 så är det med raka ryggar och enorm stolthet som vi presenterar ett rekordår för Hagab. Vi har under året tillsatt tre nya tjänster i organisationen och är redan nu i jakten på en fjärde.

 

Projekt Innovate, nytt samarbete med fullservicebyrån Dear Friends och Studio Hagab är bara några utav de många initiativ som vi tagit oss an under året. Vi ser generellt sett ett väldigt stort utvecklingsfokus genom hela organisationen och nyckeln till årets framgång är engagemang. Engagemanget från våra medarbetare är unikt och något som vi är otroligt stolta över.

 

– Vi satte tuffa mål för 2021 och nu när vi summerar året kan jag tacksamt konstatera att vi klarade målen med god marginal. Att vi dessutom har lyckats prioritera och vidareutveckla bolaget för framtiden känns extra viktigt och bra. Facit stavas rätt fokus och aktiviteter samt ett fantastiskt engagemang och arbete av våra medarbetare. Vi är även tacksamma för bra backup och stöd från våra ägare Herenco. Vi är fortsatt ödmjuka inför nya utmaningar men ännu mer taggade att möta dem, säger Tomas Hållén, VD Hagab.

 

 

Det är nu med spänning och förväntan som vi blickar fram mot 2022. Vi ser fram emot ett nytt år, redo att möta nya utmaningar och mål. Tack till alla medarbetare, partners och kunder för ett händelserikt 2021!