Jacob på Hagab
  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Hagab
  7. /
  8. Jacob Bratt – ny säljare på Hagab

Jacob Bratt – ny säljare på Hagab

 

Hagab rustar upp inför framtiden och stärker säljteamet med ytterligare en person. Jacob Bratt är Hagabs nya tekniska säljare och ska hjälpa till att stärka företagets närvaro i Stockholmsområdet. Med nästan 20 års erfarenhet av olika roller, främst inom försäljning, på IVT Värmepumpar kommer Jacob närmst från en ledande roll på ett serviceföretag i värmepumps- och kylteknikbranschen.

– Jag är smålänning från Tranås som bott i Stockholm sedan 2009, så det känns extra skönt att få vara ”hemma” i Småland när jag är på kontoret i Taberg. Som kollega är jag nyfiken och gillar att jobba tillsammans med mina kollegor, motsatsen till ensamvarg skulle man kunna säga, berättar Jacob Bratt med ett leende på läpparna.

– För att komma in i min nya roll, och för att lära känna både företaget och kunderna, kommer det till en början vara viktigt för mig att vara väldigt lyhörd. Jag vill sedan kunna bidra med mina styrkor som bygger på erfarenheter ifrån en annan bransch.

-Jag vill tillföra energi och laganda. Ska man lyckas i ett företag så anser jag att en ”tillsammans”-känslan är ett måste, alltid laget före jaget, fortsätter Jacob.

 

Företagets varumärke och ambition fick Jacob att fastna för Hagab.

– Hagab har ett starkt varumärke i branschen, och tillsammans med en stark ägare bakom känns det väldigt spännande att få vara med och ta klivet mot nästa steg. Företagets ambition om att fortsätta växa och utmana känns väldigt inspirerande, säger Jacob.

-Jag upplever att mina kollegor är stolta över företaget och våra produkter. Vår egen produktion är en hantverkande produktion som tar ansvar för slutprodukten och går alltid in med inställningen om att ingenting är omöjligt.

 

Jacob bor i ett hus strax utanför Stockholm tillsammans med fru och deras tre söner. Musik och sport är två viktiga intressen han håller varmt om hjärtat.

– Mina två stora intressen är musik och sport som jag gärna håller på med när tid finns. Under en solig helg i april samlar jag gärna ihop kompisgänget för en runda ihop på golfbanan.