specialprodukt från Hagab
  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Hagab
  7. /
  8. Hagab redo att utmana och utmanas – Välkommen 2021!

Hagab redo att utmana och utmanas – Välkommen 2021!

 

Likt för oss som för många andra var 2020 ett annorlunda år som vi sent kommer att glömma. Hela samhället har tvingats till förändringar, ställa om och se nya möjligheter i en ny vardag.

Vi är glada och stolta att, trots alla omställningar som vi och samhället tvingats göra under året, kunna presentera ett bra resultat från året som varit. I början av året välkomnade vi Tomas Hållén som ny VD och avslutade året med ytterligare två nyanställningar på Hagab. Med två nya personer på plats under hösten tillsattes tjänster som tidigare saknats på Hagab, en ny produktansvarig och ny marknadskoordinator.

– Det har varit ett utmanande och spännande år och hela styrkan har presterat på topp. Våra nykomlingar har gjort att vi nu är kompletta och kan gå in i 2021 med bra förutsättningar. Ett klart förbättrat resultat är också ett kvitto på att vi gjort bra saker under året. Nu är dock julmaten uppäten och vi ska göra allt vi kan för att utvecklas vidare mot ett ännu bättre år – ödmjuka inför nya utmaningar men taggade att möta dem, säger VD Tomas Hållén.

Under hösten lanserades även vårt nya styr- och övervakningssystem med snabbkopplingar. Med de unika snabbkopplingarna har vi förenklat och förkortat tiden för installation och idriftagning. En spännande nyhet på marknaden som utmanar branschen vi verkar i.

Och nu är vi redan där, vid 2021, redo att växla upp! Vi gör oss redo för att sikta högre, att utmana och att utmanas. Ett stort tack till alla medarbetare, kunder och partners för ett annorlunda 2020, hoppas ni följer med på resan som väntar för Hagab!

 

God fortsättning önskar vi på Hagab!