Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

En aktad aktör

Välkommen till ett värderingsstyrt bolag och en offensiv aktör i ventilationsbranschen. Tack vare ett antal nyskapande produkter som hindrar att brandgaser sprids i ventilationssystem är Hagab ett aktat varumärke. Våra värderingar har vi hämtat från golfens värld, där alla kan spela med alla – öppet och ärligt med respekt för varandra. Och det behövs ingen domare. Som anställd är du lika uppskattad för det du presterar i ditt yrke, som för den du är som medmänniska.

Företaget startade som ventilations- och legotillverkare i mitten av 1980-talet – strävan att utveckla egna produkter fanns från början. Nära samarbeten med relevanta partners – konsulter, brandskyddsexperter, installatörer, arkitekter etc – har inneburit nyskapande produkter med god efterfrågan. Minst lika efterfrågad är vår ackumulerade kunskap om brandskydd i byggnaders ventilationssystem.

All utveckling och tillverkning sker vid anläggningen i Taberg söder om Jönköping.
Hagab ingår i koncernen Vättern Industrier AB, som i sin tur ingår i Herencokoncernen www.herenco.com.
Antalet anställda uppgår till 23, med en omsättning på cirka 50 miljoner kronor.