dectus

Styrenheter på en helt ny nivå

  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Produkter
  7. /
  8. Styrenheter på en helt ny nivå

Dectus Control

 

Dectus – en hel familj som kopplar fort, och gör det enkelt för sig. Och för dig. Dectus är Hagabs egna system för styrning och övervakning av spjäll med brandskyddsfunktion. Med Dectus har styrning av brandsäkrad ventilation aldrig varit enklare.

 

Styrsystemets hjärta, Dectus Control, installeras med snabbkontakter och körs igång med ett par enkla knapptryckningar. Säkerheten sitter i enkelheten. Dectus Control styr brandskyddet i brandcellen. Vid brand stänger Dectus anslutna brandspjäll och öppnar anslutna tryckavlastningsspjäll, och förhindrar brand- och brandgasspridning. Dectus Control tillförs ingång för externt brandlarm, extern indikering av larm.

 

 

Tack vare snabbkontakternas individuella utformning elimineras felkällorna vid installation.

 

-Vi har varit i kontakt med kunder som nu fått sina Dectus styrenheter levererade. De kunder som har installerat sina styrenheter är positiva till det nya systemet säger Ulf Lundqvist, teknisk säljare på Hagab.

 

-Jag har pratat med kunder som tycker att systemet är väldigt enkelt, ofelbart och att ”plug and play”-kontakterna är väldigt smidiga. De är även väldigt positiva till att det endast krävs en tekniker som kan göra hela jobbet själv, vid ett och samma tillfälle, fortsätter Ulf.

 

I Dectus Control-familjen finns förutom styr- och övervakningsenheten Dectus, även anslutningsplint Dectus Connect, förgreningskabel Dectus Y och förlängningskablar i flera längder.