montagesätt intact brandspjäll
  1. /
  2. Hem
  3. /
  4. Aktuellt
  5. /
  6. Produkter
  7. /
  8. Enkelt nytt montagesätt för brand-/brandgasspjäll Intact

Enkelt nytt montagesätt för brand-/brandgasspjäll Intact

Med vårt senaste montagesätt för Intact i lättregelvägg kan du nu montera brand-/brandgasspjället Intact enklare än någonsin – helt utan krav på stos, drevning och efterlagning. Med brandmassan Grafit Akryl FR kan Hagab nu leverera brandskydd ännu mer okrångligt.

 

– För oss är det viktigt att skapa okrångliga lösningar åt våra kunder för att underlätta i deras vardag. Med det nya montagesättet har vi lyckats skapa en enklare installation av det storsäljande brand-/brandgasspjället Intact, berättar Linn Leicht, produktansvarig på Hagab.

 

montagesätt för Intact video

 

 

– Vid användning av detta senaste montagesätt för Intact krävs endast brandfog för att slutföra en säker installation, inga andra tillbehör behövs. Brandfogmassan Akryl FR från Graft® finns nu i vårt sortiment och kan samlevereras ihop med våra brandspjäll, fortsätter hon.

 

Akrylfogmassan Akryl FR från Graft® är en produkt utvecklad för att förhindra spridning av brand och brandgaser via väggar och bjälklag. Med det stabila munstycket på behållaren blir brandmassan enkel att applicera vid montering av våra brand- och brandgasspjäll.

 

I vår chatt kan vi enkelt materialberäkna på hur mycket brandmassa som går åt till din beställning av brandspjäll! Skriv till oss i chatten och få svar inom ett par minuter. Okrångligt va?

Läs mer om produkterna: Graft Akryl FR, Intact, Intact-R & Intact-D