Välkommen till en ovanligt okrånglig webbshop!

Upptäck vår e-handel och vinn en pizzaugn!

Nu lanserar vi vår ovanligt okrångliga webbshop

 

På Hagab jobbar vi ständigt för att göra vardagen enklare för dig. I vår nya webbshop kan du se priser och aktuella leveranstider samt skicka offerter, lägga order och hantera avrop – smidigt, eller hur?

 

– Se dina priser direkt

– Få produktrekommendationer

– Öppet dygnet runt

Lägg en order – vinn en pizzaugn!

 

När du registrerar dig som ny kund i vår webbshop och lägger en första order är du automatiskt med i utlottningen av en pizzaugn från Ooni i modellen Karu 12 G, inklusive gasolbrännare och överdrag. Det totala värdet på pizzaugnen är 6995 kronor.

Tävlingsvillkor

Totalt lottar Hagab ut 3 stycken pizzaugnar från Ooni i modellen Karu 12 G, inklusive gasolbrännare och överdrag. Det totala värdet per pizzaugn är 6995 kronor.

 

För att vara med i utlottningen av en pizzaugn behöver du vara över 18 år. Du tävlar genom att:

1. Registrera dig som kund i Hagabs webbshop samt

2. Lägga en order mellan datumen 15 januari och 1 maj 2024.

 

Du får ingen bekräftelse på att du är med i utlottningen. Alla order du lägger till och med 1 maj 2024 är automatiskt med.

 

Det finns inget min- eller maxbelopp på order för att vara med i utlottningen. Hagab förbehåller sig rätten att diskvalificera tävlande om man anser att skäl för det föreligger. Ett beslut om diskvalificering kan ej överklagas.
Vinnarna utses av Hagab genom lottning. Beslutet av vinnare kan ej överklagas. Vinnarna kontaktas av Hagab via mejl senast den 15 maj 2024. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

1. Logga in 2. Lägg din order 3. Klart!