Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Play&Play – en större vardag!

Play&Play – Hagabs plattform för värdegrundsarbete, internt i företaget, men också med ambitionen att påverka vår omvärld. Främst genom långsiktiga projekt riktade mot barn och ungdomar för att väcka lusten för idrott och motion.

Våra värderingar har vi hämtat från just golfens värld, där alla spelar med alla – öppet och ärligt med respekt och förtroende för varandra. Och det behövs ingen domare. Lika relevant i sportens värld som i företagsvärlden.

Det är fritt fram för andra företag att fylla på konceptet med egna idéer. Play&Play kan ses som ett startblock för exempelvis socialt ansvar, sponsring, värderingsfrågor och personlig utveckling. Det viktiga är inte vad, utan varför? Att du vill något större än din vardag. Få saker att ta fart, ta höjd, och vill dela med dig. För att du bryr dig.

Tveka inte, ta kontakt med Börje Axelsson, vd på Hagab, för att se hur din roll i Play&Play kan se ut. När eldsjälar möts vet man aldrig vad som händer.