Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

En schyst själ i en pigg kropp.

Play&Play handlar helt enkelt om värderingar. Men helt enkelt är det inte i alla lägen. Värderingar kommer inte av sig själv. De stöts, blöts, och växer fram i kontakten med andra människor, andra kulturer och andra generationer. Det handlar om vidga sina synsätt med tolerans och balans. Och vi gillar när det sker genom lek och spel – Play&Play!

I konceptet Play&Play har vi samlat våra sociala satsningar som når en bra bit utanför den dagliga verksamheten. Men som också betalar tillbaka till den egna organisationen. Golfen, innebandy, tennis, hockey bland annat, ligger oss varmt om hjärtat, där finns många sunda synsätt som vi lever efter i företaget: öppenhet, ärlighet, respekt och förtroende. Men vi gillar när koordination och motion utmanas på andra sätt också.

Kommande Event

Se alla kommande Event

Aktuellt