Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Hagab ska utveckla, tillverka och sälja tillförlitliga produkter för inomhusklimat och brandskydd.

Vårt sortiment är ett väl avvägt sortiment med huvudinriktning på brandsäkrad ventilation. Ett antal patenterade produkter gör att vi med stolthet kan stå för ett av branschens mest innovativa och relevanta produktutbud.

Vi är specialiserade på flexibilitet och producerar lika gärna unika korta serier som långa standardproduktioner. En unik form, en speciell färg eller ett nytt material – att gå utanför ordinarie sortiment tillhör vardagen. Vårt ”ordinarie sortiment” är nämligen alltid anpassat efter varje kunds specifika behov och önskemål.

Vi ger oss aldrig. Vi ska fortsätta utveckla och tillverka produkter och system som gör att skillnaden mellan liv och förödelse blir så stor som möjligt.

Med liv i våra händer finns inget annat.