Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Bli vad du kan bli. Och mer därtill.

På Hagab hyllar vi den mänskliga faktorn. Vi människor är den största tillgången, i alla sammanhang. Det är din potential som är vår potential. När våra medarbetare utvecklas, utvecklas vi. När våra kunder utvecklas, utvecklas vi. När våra leverantörer utvecklas.. Ja, du fattar poängen.

Så även om vi har en produktionshall full av kompetenta maskiner så står den sig rätt slätt utan individer som utmanar den att producera stordåd. Det är den mänskliga faktorn som driver oss. Driver oss framåt.

Vi tror att alla vill och kan utveckla sin egen vardag. Öppna kunskapsluckorna på vid gavel och fylla på med mer. Bli vad du strävar efter, eller mer därtill. Har du bara idéerna och viljan, har du alltid chansen att prova på nya moment, gå utbildningar om du behöver, byta arbetsuppgifter och ta nya grepp. Vad som än händer lovar vi att du blir en större människa, på ett eller annat sätt.

Vår personalomsättning är låg. Vi tror och hoppas att det har med öppenhet, befriad handlingskraft och flexibilitet att göra. Vi tror också på att trivas för att utvecklas – och tvärtom.