Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Kvalitetsarbete

Kvalitet handlar inte bara om jakten på större marknadsandelar, nöjdare kunder och starkare varumärke. För oss på Hagab handlar det om stolhet. Här börjar kvalitetsarbetet med varje medarbetares stolthet, kunskap och drivkraft. Att var och en uppmärksammas för hur deras insats påverkar produkternas prestanda och hela företagets utveckling. För med stolthet växer människor och mycket går av sig självt. Och med kraften i var och en handlar det mer om att ta ut färdriktningen. Självklart är vi certifierade enligt ISO9001 (ISO9001:2015), men när kvalitetscertifikatet väl hängde på väggen var vi redan långt i förväg i teknik och tanke.

 

Kvalitetspolicy

Hagab ska utveckla, tillverka och sälja produkter som möter våra kunders behov. Vår ambition är att våra produkter alltid ska ses som ett attraktivt val för kunden.

Detta ska ske genom att vi:

  • Med grundliga behovsanalyser och kompetenta förslag hjälper kunden att välja rätt utrustning för sina behov.
  • Levererar produkter i rätt tid och med rätt utlovad kvalitet. Vår ambition är att varje leverans blir en god referens för framtida affärer.
  • Ser varje klagomål som en möjlighet att förbättra oss. Vi följer kontinuerligt upp vår prestation, förbättrar våra produkter och vårt sätt att arbeta.
  • Tar ett helhetsansvar för vår leverans och ställer höga krav på oss själva, på våra leverantörer, underentreprenörer och andra samarbetspartners. Genom vårt systematiska förbättringsarbete så förebygger vi kvalitetsbrister och hittar smarta lösningar.
  • Kontinuerligt arbetar för att säkerställa medarbetarnas och organisationens kompetens genom utbildning och systematiskt lärande.