Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Flexibilitet, snabbhet och användarfokus

Hagabs kärnvärden må vara mjuka, men de har en hård kärna. Den kärnan utgör grunden för Hagabs värderingar. Det är dessa värden som enar och driver oss framåt. För när en organisation kan enas om grundläggande värderingar, behövs ingen detaljstyrning.

Allt vi gör, i stort och smått, tar oss framåt i en gemensam riktning. Det är våra kärnvärden som ger oss kraft, stöd och ryggrad i vardagen.

Hagab ska ha marknadens starkaste position genom snabbhet i respons, leverans och sortiment. Flexibilitet i kundmötet och produkterbjudandet Vårt användarfokus utvecklar oss och utvecklar vårt totalerbjudande

Med våra produkter räddar vi liv och skyddar egendom. Vi gör det med marknadsledande kompetens. Teknisk kompetens. Kompetens om vad som betyder något för de som använder våra produkter. Alltid med snabbhet och flexibilitet.

Alltid med användaren i fokus.