Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Vi jobbar lika mycket med hjärtat som med plåt

Hagab jobbar med sunda och säkra inomhusklimat. Vi jobbar inom både barnomsorgen och äldrevården, på hotell och på skola. Med trygghet och brandskydd i ventilationen.

Vi vet vart produkterna är på väg, vilket viktigt uppdrag de har. Då blir det lättare att kolla en gång till att allt blev rätt, att allt fungerar som det ska. Att aldrig gå på rutin, att alltid tänka med båda hjärthalvorna.

Tankar om produktutveckling och innovationer vaknar mycket lättare när det finns ett högre syfte. Vi tror på frihet, öppenhet och enkelhet. Att inte krångla till det.

 

Vi samlas kring tanken att rädda liv och skydda egendom

Vår största drivkraft är att tänka innovativt, att göra rätt och att utveckla både produkt och produktion. Vårt fokus ligger alltid på användaren. Att ge trygghet till dem som tar in på det där hotellet, bor i den nya lägenheten eller njuter av lugnet utanför hemmet.

Det kan lika gärna vara du själv eller någon av dina närmaste som måste kunna lita på att produkterna funkar i skarpt läge. Så tänker vi.