Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Relationer är A och O

Hagab gör affärer på många plan. Oftast börjar det som ett utbyte av produkter och prestanda, men det är sällan det slutar med det. Vi vill helt enkelt mer. Vi söker långsiktiga relationer med våra samarbetspartners.

Vi värderar inte våra kunder efter storlek, eller storleken på en order. Vi värdesätter relationen, kunskapen och de värden som vi tillsammans kan addera till affären. Vi vill fylla varje produkt, varje installation, varje kundunik systemlösning med allt vi kan om brandsäkrad ventilation. Den kunskapen bygger på många nära samarbeten, inte minst med kunder.

Som kund hos Hagab får du räkna med att vi är frågvisa och nyfikna, både på sånt som gått bra och det som kan bli bättre till nästa gång. Ingen är ofelbar, men tillsammans blir vi alltid lite bättre.

Vi är nämligen övertygade; om en relation ska bli långvarig så krävs det att båda parter får ut lite mer än det förväntade. Att den är såväl lönande och utvecklande som sporrande. En öppen och ärlig relation med utbytet i fokus: idéer, teknik, erfarenheter och inte minst olika infallsvinklar. Det är det som berikar en relation, och gör att den står sig i längden. Det är vår erfarenhet.

Vi pratar ofta om “det stora Hagab” och vi gör det med lika delar stolthet och ödmjukhet. Vi vet att utan våra trogna partners, leverantörer och kunder står vi oss slätt.