Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

HAGAB CYKLAR MOT PARIS,
OCH MOT BARNCANCER

Följ Annica Stenbergs resa dag för dag på Instagram >

[instagram-feed]

 

I år har vi en egen cyklist.

Hagab gillar cykel och gillar Team Rynkeby-God Morgon. Och i synnerhet gillar vi ändamålet – att samla in pengar till Barncancerfonden. För andra året i rad är Hagab stolt sponsor till Jönköpings-gänget som med sina kycklinggula tröjor ska cykla de 120 milen till Paris. I år finns Hagab inte bara med som en logotype på dräkterna, utan även personligen i klungan.

Det blir ett mer nära projekt, när vår innesäljare Annica Stenberg finns med i den gula klungan. Hennes erfarenhet av distanscykling var i princip obefintlig, och tidigt i våras satt hon på en riktig fullblods-racer för första gången.

– Jag har fått möta ett otroligt fint gäng; vi är så olika på alla sätt men, men vi samlas kring ett viktigt mål – att samla in pengar till forskning om Barncancer.

Tillsammans har de olika Rynkeby-lagen i Sverige redan i början av juni samlat in ca 30 miljoner, mer än under hela förra året.

Uppenbarligen är gänget på rätt väg, även om färden mot Paris inte börjar förrän den 30 juni.