Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Styrenheter på en helt ny nivå.
En lägre nivå.

Boka demo med någon av våra säljare. >

Dectus

STYR- OCH ÖVERVAKNINGSENHET


Med Dectus tar vi installationen av styrenheter till en helt ny nivå. En lägre nivå. Vi har sänkt tröskeln, förenklat och förkortat tiden för installation och idrifttagning. Och du klarar dig utan elektriker.

Styrenhet för styrning och övervakning av spjäll med brandskyddsfunktion.

Dectus Control monteras enkelt på väggen utan att kapslingen måste öppnas. Med hjälp av snabbkontakter ansluter du brandspjäll, rökdetektor och tillbehör helt
utan elektrikerbehörighet.

Enheter: 2, 3 eller 4 spjäll. För styrning av 3 eller 4 spjäll används tillbehöret Dectus Y. Utbyggbart med expansionsenheter och slavenheter.

Beskrivning: Dectus Control tar användarvänlighet och enkelhet till en ny nivå och är dessutom utbyggbart med hjälp av ett växande tillbehörsprogram och förberedd för trådlös uppkoppling och IoT-funktionalitet (Internet of Things).

Hör av dig!

Annica Stenberg

Innesäljare

036 - 36 30 89
annica.stenberg@hagab.com

Susanne Lillieroth

Innesäljare/Ekonomiassistent

036 - 36 30 86
susanne.lillieroth@hagab.com