Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Är du vår nya webbkoordinator?

23 December, 2021

Vi söker en lyhörd, positiv och innovativ person som vill ta sig an en ny spännande tjänst i marknadsteamet på Hagab.

Tjänsten kommer bland annat handla om att operativt ansvara för innehåll och utveckling av hemsidan. Vi ser även att tjänsten kommer innefatta en del projektledning och projektdeltagande där personen kommer driva och koordinera olika marknadsinitiativ. I rollen som webkoordinator kommer personen även få arbeta tätt med olika funktioner inom organisationen och söker därför en kommunikativ lagspelare.

– Det känns fantastiskt att nu få utöka marknadsteamet på Hagab med ytterligare en person. Vi söker en nyfiken person som vill vara och tillsammans med oss ta sig an framtidens stora utmaningar, säger Sophie Adolfsson, marknadsansvarig på Hagab.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Kategorier
Arkiv