Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Hagab väljer Dear Friends!

14 April, 2021

Hagab inleder ett samarbete med fullservicebyrån Dear Friends kring strategisk, kreativ och digital utveckling av Hagabs varumärke.

I vintras påbörjades ett stort arbete att kartlägga och söka efter en ny byråpartner och bollplank till vår marknadsavdelning på Hagab. För att kunna fortsätta att växa och utveckla vår kommunikation strategiskt så har målet varit att hitta en fullservicebyrå med höga ambitioner och ett genuint mindset som kan utmana oss och vårt varumärke. Valet föll på göteborgsbyrån Dear Friends som antagit utmaningen!

– Det känns som att vi har hittat en riktig fullträff med Dear Friends! Det har varit viktigt för oss att hitta en kreativ och driven samarbetspartner med en härlig inställning vilket jag känner att vi verkligen har gjort med Dear Friends. Jag tycker att det ska bli så kul och spännande att äntligen sätta igång samarbetet med Anders och gänget på byrån säger Sophie Adolfsson, marknadskoordinator på Hagab.

Det nya samarbetet kommer i ett första skede bestå av en rad delprojekt, med fokus på kundupplevelsen och att utveckla varumärket strategiskt och digitalt.

– Det är både spännande och utmanande att få inleda ett samarbete med ett företag som har ett så uttalat fokus kring förändring, smarta produkter och innovation. Vi på Dear Friends ser fram emot att, tillsammans med Hagab, utveckla varumärket strategiskt, digitalt och kreativt och därigenom hjälpa till med att rädda liv och skydda egendom säger Anders Kåpe, Account Director på Dear Friends.

Kategorier
Arkiv