Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Möt Hagabs nya marknadskoordinator

10 December, 2020

”Det märks tydligt att alla på Hagab är stolta över företaget vilket är väldigt inspirerande.”

Sophie Adolfsson är ny marknadskoordinator på Hagab. Sophie kommer närmst från leksaks- och sällskapsspelbranschen där hon tidigare har arbetat som marknadsansvarig.
– Tidigare har jag haft en liknande roll inom leksaks- och sällskapsspelbranschen där jag har lärt mig att arbeta på ett lekfullt och kreativt sätt. Den erfarenheten vill jag ta med till Hagab och skapa en kreativ och tydlig marknadsstrategi framöver.

-Som person är jag oftast väldigt glad, positiv och ibland väldigt envis. Jag älskar att utvecklas och lära mig nya saker! Jag tror att min nyfikenhet och envishet har tagit mig framåt tidigare, och jag vill ta med samma nyfikenhet till Hagab och utvecklas ihop med mina nya kollegor.

Ny bransch, nya möjligheter enligt Sophie
-Eftersom det här är en ny bransch för mig så har jag mycket att lära! Jag tror dock att det kan vara en viktig framgångsnyckel för oss som team. Tillsammans med den breda kompetensen som finns hos mina kollegor sen tidigare, ihop med mina nya perspektiv tror jag verkligen att vi kommer kunna utmana oss själva som företag och utvecklas ihop.

– Mitt första intryck av Hagab är att alla nya kollegor är väldigt hjälpsamma och inkluderande vilket känns bra. Engagemanget som finns hos alla på Hagab är unikt och det smittas av på ett väldigt positivt sätt. Det märks tydligt att alla på Hagab är stolta över företaget vilket är väldigt inspirerande.

Vid sidan av jobbet är träning en viktig del för Sophie
-Jag gillar all typ av träning och jag älskar verkligen att utmana mig själv, oavsett om det är i yoga, ett pass på gymmet eller en springtur i skogen. En perfekt lördag enligt mig består av en riktigt god och lång frukost, ett jobbigt pass på gymmet med min sambo och sen en god middag med familj och vänner på kvällen!

Kategorier
Arkiv