Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Styrenheter på en helt ny nivå

5 February, 2020

Med nya Dectus tar vi installationen av styrenheter till en helt ny nivå. En lägre nivå. Vi har sänkt tröskeln, förenklat och förkortat tiden för installation och idrifttagning, Och du klarar dig utan elektriker.

Säkerheten sitter i enkelheten. Dectus styr brandskyddet i brandcellen. Vid brand stänger Dectus anslutna brandspjäll och öppnar anslutna tryckavlastningsspjäll, och förhindrar brand- och brandgasspridning.

Tack vare snabbkontakternas individuella utformning elimineras felkällorna vid installation.

I Dectus Control-familjen finns förutom styr- och övervakningsenheten Dectus, även anslutningsplint Dectus Connect, förgreningskabel Dectus Y och förlängningskablar i flera längder. Tillbehörssortimentet är dessutom ständigt växande.

Kategorier
Arkiv