Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Hagab nominerade till Publishingpriset

29 August, 2019

– Vi är nominerade till Publishingpriset 2019! Vår bok om Hagab, värderingar och den mänskliga faktorn bakom Hagabs brandsäkrade ventilationsprodukter, har nominerats i den prestigefyllda tävlingen Publishingpriset.
Det är med extra stolthet som vi nu kan bläddra i boken om Hagab – “Vi samlas kring tanken att rädda liv och skydda egendom”. Berättelsen om hur man lyckas driva ett företag till det främsta i branschen genom att konsekvent styra efter starka och förankrade värderingar, men också berättelsen om några av alla de människor som gjort och gör Hagab till det företag det är. Tack till alla er! Och tack till Publishingprisets jury som i hård konkurrens valt ut vår skapelse att tävla om Publishingpriset i kategorin “Verksamhetspresentationer”.
Nu håller vi tummarna!

Kategorier
Arkiv