Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Den utåtriktade innesäljaren

29 April, 2019

För de flesta Hagab-kunder är ”Susanne” bara en röst. Därför presenterar vi här en bättre bild av henne som person, och lite kort om hennes bakgrund innan vardagen mest handlade om Hagab och brandsäkrad ventilation.

Susanne Lillieroth är sedan hösten 2018 ny innesäljare på Hagab. Och trivs förträffligt, med nya kollegor, nya produkter och nya kunder. Utmaningar är för Susanne receptet på en bra dag på jobbet. Jo, hon har ett förflutet inom apoteksbranschen, så hon är van vid recept. Där jobbade hon också med försäljning och administration i grossistledet. Samma steg i kedjan som hos Hagab, men väsensskilda produkter. Men det finns en gemensam nämnare: både brandspjäll och medicin räddar liv.

– Jo, jag har jobbat inom läkemedelsbranschen under nästan 15 år, inom två olika organisationer, först i Borås, sedan här på Torsvik i Jönköping. Dessutom både mot läkare och veterinärer, berättar Susanne.

– Min styrka är att jag verkligen gillar att prata med folk, både i telefon och i verkligheten, det märkte nog kollegorna här snabbt. När man kommer in i en ny bransch är det jätteviktigt att våga ställa frågor. Annars lär du dig aldrig.

– Det gäller att suga åt sig all kunskap som går, och jag måste säga att både kunder och kollegor har varit fantastiskt stöttande så här i början.

Susanne började på Hagab efter semestern 2018, och är företagets andra röst utåt som innesäljare i radarpar med Annica Stenberg, mångårig medarbetare på Hagab.

Vid sidan av jobbet är Susanne i full färd med att flytta och renovera hus, fast kanske i omvänd ordning. Bopålarna flyttas från Ulricehamnstrakten till Mullsjö, nordväst om Jönköping. Hon lämnar ett mångårigt engagemang inom fotbollen bakom sig. I stället ser hon fram emot gruppträning och sköna löpturer, när egentid finns. I semestertider längtar hon dock längre bort.

– Jag är uppvuxen med husvagn, och på den vägen har vi fortsatt; förra sommaren såg vi oss omkring i Sverige.

– Drömresan går dock till Hawaii, men det får bli utan husvagn, säger Susanne bestämt och skrattar.

Det gör hon ofta, och det märker kunderna redan på telefon.

Kategorier
Arkiv