Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

God Hjul önskar vi Dig och “Team Rynkeby Godmorgon”

11 December, 2018

Ibland känns givandet som en gåva i sig. Att för tredje året gå in som guldsponsor till “Team Rynkeby Godmorgon” är en gåva lika mycket till oss själva som till cykelprojektet. För oss blir det även julklappen till kunder och samarbetspartners. Tack för i år!

Förra året drog de svenska Paris-cyklisterna in ca 35 miljoner kronor till Barncancerfonden, och blev deras enskilt största bidragsgivare. Att cykla de 120 milen från Jönköping till Paris är den lilla bedriften i detta projekt. Drivkraften är att hjälpa cancerdrabbade barn tillbaka till ett långt liv. Tyvärr lyckas det bara ”nästan” alltid.

För Hagabs del finns innesäljare Annica Stenberg med i serviceteamet för Jönköpingslaget även 2019. Hon kommer vara med i det förberedande insamlingsarbetet och cykelträna så mycket det hinns med, precis som förra året. Lycka till och tack för chansen att få ge.

Kategorier
Arkiv