Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Nära till support

4 October, 2018

Nu lanserar vi en mobil lösning för att alla som använder och installerar våra produkter ska ha tillgång till manualer och instruktioner direkt i fickan. Genom att bokmärka Hagabs supportverktyg i telefonen finns alltid aktuella installations-, drift- och skötselanvisningar nära till hands.

Gå in på www.hagab.com/support i din mobiltelefon. Klicka på bokmärkesknappen (iPhone) eller menyknappen (Android) och välj sedan ”Lägg till på hem-/startskärmen”, så har du tillgång till instruktioner för både nya och gamla Hagab-produkter.

Kategorier
Arkiv