Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Hagab uppgraderar INTACT-flexiblare montering

19 June, 2018

Nu kan vårt storsäljande brand-/brandgasspjäll INTACT även monteras frånskilt vägg. En välkommen uppdatering för många installatörer. Spjället är testat och godkänt både i och utanför brandcell med brandklass: EI 60 (ve i<>o) S. Kanalen mellan vägg och spjäll isoleras enligt godkänd metod och isolerleverantörens anvisningar; även spjället överisoleras. Med detta godkännande ökar flexibiliteten ytterligare vid montage. Ett redan drift- och brandsäkert spjäll blir nu ännu bättre.

Kategorier
Arkiv