Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Hagab, bästa industriföretag i kategorin ”Årets Marknadsförare”

24 April, 2018

I helgen korades ”Årets Marknadsförare” i Jönköpings län. Priset ”Guldstickan” har delats ut sedan 1992 av Marknadsföreningen i Jönköping. Prisceremonin hölls på Jönköpingsgalan där både företag, föreningar och enskilda personer uppmärksammas för sina prestationer under gångna året i olika kategorier. Ventilationsföretaget Hagab var ett av tre nominerade företag i kvällens mest prestigefyllda klass.

Det blev ingen totalvinst för Tabergsföretaget, men Hagabs vd Robert Bjursten, konstaterar ändå nöjt:
– Att vi som renodlat business-to-business-företag och underleverantör i byggbranschen blir nominerade i kategorin Årets Marknadsförare, tillsammans med två fokuserat konsumentnära verksamheter är mycket hedrande; en seger i sig.

– Vi är oerhört glada och stolta över att långsiktigt och målmedvetet marknadsföringsarbete, fast förankrat i tydliga värderingar, ger resultat även i ett sådant här sammanhang.

Hagab hyllar den mänskliga faktorn; det är människorna som är den största tillgången i alla lägen och möten. Det personliga mötet är den mest effektiva kanalen att nå ut med sitt löfte. Därför är de flesta av Hagabs marknadsaktiviteter målstyrda för att främja det personliga mötet. Exempelvis har all personal tillgång till ledarskaps- och kommunikationsutbildningar oavsett arbetsuppgifter, eftersom alla har kundkontakt på något sätt och är viktiga bärare av företagets värderingar; potentiellt kan alla påverka försäljningen.

– Vi har jobbat med en tydligt värderingsdriven kommunikation i mer än fem år, och nu börjar vi se fördelarna och känna kraften i den hävarmen. Hagab är inte längre bara ett företag i mängden, utan ett företag som sticker ut. Både när det gäller brandsäkrade produkter, tilltal och lönsamhet, fortsätter vd Robert Bjursten.

Juryn motivering:
“Hagab är en värderingsstyrd och en offensiv aktör i ventilationsbranschen. Deras holistiska betraktelsesätt på individen, där kund och medarbetare får styra på riktigt, genomsyrar hela verksamheten och har därmed skapat en särställning på marknaden. De har tydligt identifierat sina mest effektiva kanaler och arbetar målinriktat och konsekvent med en genomtänkt och väl sammanhållen marknadsföring. Kopplingen mellan värderingsstyrning och marknadslöftet har skapat affärsnytta både på kort och lång sikt.”

Kategorier
Arkiv