Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Hagab nominerad till “Årets marknadsförare”!

28 March, 2018

Varje år, sedan 1992, delar Marknadsföreningen i Jönköping ut Guldstickan – priset som går till vinnaren i kategorin “Årets marknadsförare”. Priset delas ut på Jönköpingsgalan, vilket är Jönköpingsregionens årliga gala för att uppmärksamma viktiga och nyskapande insatser inom marknadsföring, sälj, ledarskap, ambassadörskap, kreativitet och mycket mer.

Marknadsföreningen delar ut Guldstickan med ambitionen att uppmärksamma och belöna framgångsrikt marknadsföringsarbete. Priset Årets marknadsförare går till det företag, den organisation, förening eller person i Jönköpings län som under året varit bäst på att marknadsföra sig. Kriteriet är dock att aktiviteten ska ha lett till en iögonfallande marknadsföring och stor framgång för vinnaren.

I juryns motivering kan man läsa:
“Hagab är en värderingsstyrd och en offensiv aktör i ventilationsbranschen. Deras holistiska betraktelsesätt på individen, där kund och medarbetare får styra på riktigt, genomsyrar hela verksamheten och har därmed skapat en särställning på marknaden. De har tydligt identifierat sina mest effektiva kanaler och arbetar målinriktat och konsekvent med dessa med en genomtänkt och väl sammanhållen marknadsföring. Kopplingen mellan värderingsstyrning och marknadslöftet har skapat affärsnytta både på kort och lång sikt.”

– Vi är oerhört glada och stolta över att vårt långsiktiga och målmedvetna marknadsföringsarbete, fast förankrat i tydliga värderingar, ger resultat även i ett sådant här sammanhang, säger VD Robert Bjursten.

Kategorier
Arkiv