Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Ny VD på Hagab

20 March, 2018

Från och med februari 2018 har Hagab en ny kraft vid styråran. Robert Bjursten heter företagets nya VD som pendlar från Ulricehamn där han har sina bopålar nedslagna.
Med Robert har Hagab tillförts erfarenhet av offensiv affärsutveckling och företagsbyggande. Ambitionen och mandatet är att ta Hagabs utveckling till en ny nivå.

-Jag drivs och trivs i högt tempo, jag vill vara delaktig i förändring och utveckling. Jag har haft förmånen att få vara med på ett par resor där företagen jag jobbat i verkligen lyft till helt nya nivåer, och skapat nya mervärden, säger Robert Bjursten.

Innan Robert kom till Hagab fanns han i en ledande befattning på Sveba-Dahlen AB som tillverkar ett brett sortiment bageriutrustning som efterfrågas världen över.
Hagab är ett mindre bolag, men han lockades av kvaliteten i det han såg. Och potentialen han anar.
Han brinner för att formalisera strukturer och ta fram fakta och underlag som leder framåt. Två viktiga ord för Robert är PRIORITERA och VETA.

-Sätta mål är viktigt, men jag fokuserar på förändring, inte jaga resultat till varje pris. Med förändring kommer resultaten av sig självt, säger han.
-Människors engagemang vaknar av delaktighet och förankring, att alla vet vart vi är på väg. Magkänsla är bra, men vi måste ha fakta på fötterna.

När Robert grottar ner sig i sitt eget skrivbord, lyssnar han gärna på musik, för att hitta rätt flow. Så bli inte förvånad om du ser honom med de stora lurarna på och blicken koncentrerad som en svetsstråle.
Robert är skogsmänniska med egen mark som han gärna röjer i på fritiden. Där hittar han lugnet, men det är också där det poppar upp nya idéer och tankar som handlar om jobbet. Att tänka på jobbet på fritiden är inget problem, för Roberts del. Vi får se hur långt och högt Hagab kan ta sig i nästa utvecklingsfas.

Kategorier
Arkiv