Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Kompakt don för höga krav

27 November, 2017

Nytt kompakt kombidon som effektivt särskiljer av- och uteluftskanaler som sitter i nära anslutning till varandra på exempelvis fasader för att inte luftflöden ska blandas. Design och funktion som möter avancerade krav från såväl  slutanvändare som ventilationskonsulter.  KDHC är anpassat för anslutningskanaler monterade i vertikalled ovanför varandra. Invändiga skyddsplåtar för att minimera vattenmedryckning finns vid uteluftintagen. Nippelanslutning från Ø100 till Ø630 mm. Kombidonet tillverkas som standard i förzinkad stålplåt och pulverlackerad i svart kulör. Mot tillägg kan KDHB-donet fås lackerad i andra kulörer alternativt i aluzinkbelagd eller rostfri stålplåt.

Kategorier
Arkiv