Sök

Hittar du inte vad du letar efter?

Besök vår dokumentation och ladda ner produktblad, datablad, referensbeskrivningar och logotyper, och en del annat matnyttigt i pdf-format.

Kontakta oss

Om du ändå inte riktigt hittat svar på det du söker, tveka inte att kontakta oss på Hagab. När det gäller brandsäker ventilation är inga frågor obetydliga eller för små. Till kontakt.

Hammarrundan + Barncancertrampet

23 August, 2017

Hagab stöttar gärna lokal rörelse och motion i olika former. Och när klassiska cykelloppet Hammarrundan genom Tabergsdalen gör gemensam sak med Barncancertrampet och Team Rynkeby så vill Hagab så klart hjälpa till på ett hörn. Lördag 26 augusti klockan 10 är det dags. Bland annat har affischer och diplom tagits fram och alla barn som cyklar får en glass vid målgång. Loppet är för alla, och man kan cykla 1, 2 eller sex varv på rundan som går upp från Norrahammar till Flahult – Torsvik – Taberg och tillbaka till Norrahammar, ca 12 km. Hundra kronor per startavgift går till Barncancerfonden.

Kategorier
Arkiv